Diarre/opkast (48 timer efter sidste ble/opkast før barnet modtages i dagplejen igen)

 

Feber over 38 grader ( et døgn uden feber før barnet modtages i dagplejen igen)

 

Alm. børnesygdomme

 

Øjenbetændelse ( skal have været i behandling mindst 1 døgn inden barnet igen kommer i dagpleje)

 

Lus(barnet skal ha`været i behandling i mindst 1 døgn inden barnet igen kommer i dagpleje)

 

Alt i alt skal børnene kunne deltage i dagligdagen på lige fod med de andre børn, også selv om der ikke er feber, feberen er ikke eneste tegn på sygdom/utilpashed, og el afgørende for om man er frisk til dagligdagen.

 

I privat dagpleje tilbydes der ikke gæstedagpleje, derfor er det vigtigt, at baglandet er i orden, eller man selv har mulighed for at passe sit barn i tilfælde af sygdom hos mig.

 

Dette gør sig gældende når jeg holder ferie, jeg laver en ferieplan for 1 år af gangen, så der er god mulighed for at planlægge pasning/ferie for jer som familie. Jeg holder 3 ugers ferie, 1 uge i efteråret og 1uge i vinteren, og så er der lukket mellem jul og nytår. Der er også lukket på alle helligdage samt dagen efter kr.himmelfart.

 

Jeg kan til gengæld tilbyde en stabil dagplejer, der sjældent er syg eller har syge børn i tilfælde af sygdom.

 

Jeg modtager ikke syge børn og utilpasse børn i dagplejen, dels pga smitte og fordi jeg ikke kan give den omsorg, der er brug for når barnet er syg eller utilpas.

 

Jeg holder mig til sundhedsstyrelsen"sygdomme hos børn" i forhold til hvornår børnene må komme i dagplejen igen, også selv om egen læge siger noget andet, da der er lige så mange holdninger blandet læger som der er læger til, er jeg nød til at have ens linjer for alle her, derfor dette valg fra min side af.